Näin Toimimme

Maksuton KultaPaketti® tuo arvoesineesi vaivatta perille

KultaPaketti on palautuskuori, jonka postimaksut on maksettu puolestasi. Kello 14 mennessä (arkipäivisin) tulleet KultaPaketti-tilaukset postitetaan vielä samana päivänä. KultaPaketti lähetetään Sinulle 1. luokan kirjeenä (Postin Priority-kirje) joka on yleensä perillä seuraavana arkipäivänä. KultaPaketin tilauksen jälkeen saat tekstiviestivahvistuksen ja tunnukset asiakassivuille.
KultaPaketti

Saatuasi KultaPaketin kotiin, sujauta arvoesineesi turvapussiin ja täytä asiakastiedot. Vie kuori Postin toimipisteeseen ja jää odottamaan maksuamme. Lähetys on vakuutettu 5 000 euroon asti. Voit seurata esineittesi matkaa syöttämällä VV-alkuisen seurantakoodin Postin seurantapalveluun.

Arvioimme esineet ja maksamme rahat tilillesi samana päivänä kun olemme vastaanottaneet KultaPakettisi. Saat tekstiviestillä tiedon maksetusta summasta. Maksu on tililläsi joko heti samana päivänä (jos tili Danske Bankissa) tai seuraavana pankkipäivänä (muut pankit). KultaPaketin arvioinnin yhteydessä kaikki esineet valokuvataan vaa'an päällä ja kuvat näkyvät asiakassivulla ja kuitissa. Kuitti lähetetään joko sähköpostitse tai postitse.


Kultaseppien liiton jäsen KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy:n liiketoiminta siirtyi vuonna 2014 Kim Sirenin omistukseen. Ennen tätä hän johti toistakymmentä vuotta Suomen suurinta yksityistä päiväkotiyritystä. Vuonna 2015 KultaRahaksi Oy osti maineikkaan vuonna 1955 perustetun Kultasepät Salovaara Ky:n liiketoiminnan. Vuonna 2016 KultaRahaksi ja Caratia yhdistyivät. KultaRahaksi Oy on Suomen Kultaseppien Liiton jäsen.

Caratia

KultaRahaksi ja Caratia ovat yhdistäneet voimansa. Caratia ja KultaRahaksi ovat lähes kaikkien tuntemia tuotemerkkejä.

Lisätietoa: Caratia.fi


3 päivän peruutusturva on täysin maksuton

Haluamme, että olet tyytyväinen maksamaamme hintaan. 140 000 tilatun ja analysoidun KultaPaketin jälkeen tiedämme, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hintaan. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen arvioomme, voit perua kaupan 3 vuorokauden aikana arvioinnin tekemisestä. Palautamme tällöin esineesi sinulle postitse, ilman erillisiä kuluja.

Peruutusturva 3 päivän

Arviointi tehdään huolellisesti, ehjiä esineitä vaurioittamatta

KultaPaketin arviointi tehdään huolellisesti tarkistamalla mm. nimi- ja pitoisuusleimat. Tarpeen vaatiessa arvometallipitoisuus mitataan röntgen-analysaattorilla, joten esineitä ei arvioinnissa vahingoiteta. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös esineen mahdolliseen design- tai antiikkiarvoon. Kivelliset korut tarkastetaan mahdollisten timanttien osalta. Teknisten apuvälineiden lisäksi käytämme laajasti erilaisia tietolähteitä jälleenmyyntiarvon määrittämiseksi. Korujen ja muiden esineiden hienovarainen käsittely esineen alkuperää arvostaen, on yksi yrityksemme tärkeimmistä toimintaperiaatteista.

Katso esimerkki klikkaamalla videon play-nappia.

Jokaisen KultaPaketin arvion osalta esineet kuvataan vaa'an päällä ja kuvat ovat asiakassivuilla ilmaiseksi katsottavissa. Lisäpalveluna tarjoamme mahdollisuutta seurata arviointia videolta.


Säilytämme kulttuuriperintöämme ja luontoa

Me arvotamme saamamme esineet paitsi materiaalin ja painon, myös sen design-arvon mukaan. Tutkimme leimat, merkinnät ja tutustumme esineen alkuperään. Hyväkuntoiset ja kiinnostavat esineet menevät jälleenmyyntiin tai KultaRahaksi -kokoelmaan – ja niistä myös maksetaan enemmän kuin esineistä jotka ostamme jalometalliromuna.

Verkkokauppa

Kiinnostavimmat timanttikorut myydään Caratia.fi verkkokaupassa. Kaiverrukset poistetaan mm. timanttisormuksista.

Linkki: Caratia.fi

Kokoelma

Dokumentoimme ostamamme kiinnostavimmat suomalaiset 1950-70 luvun design-korut KultaRahaksi -kokoelmaan. Korut ovat siten milloin tahansa hyvästä muotoilusta kiinnostuneen yleisön nähtävillä.

Kierrätys

Ostamamme kulta- ja hopearomu päätyy kierrätykseen. Kierrätys on hyvä tapa säästää ympäristöä, sillä kaivostoiminta vaurioittaa luontoa.

Lisätietoa: Kullan kierrätys


KultaRahaksi maksaa ylimääräistä timanttikoruista ja designista

Jopa 5x design-koruista ja huippuhinnat timanttikoruista

KultaPaketti-palvelumme on suosittu, nopea ja luotettava tapa muuttaa kulta rahaksi. Ostamme kullan lisäksi hopeaa ja muita jalometalleja. Jos joukossa on design- tai timanttikoruja, niin KultaRahaksi maksaa niistä usein moninkertaisen hinnan esineen jalometalliarvoon nähden. Usein korujen myyjä ei välttämättä tiedä ovatko esimerkiksi perityn kultasormuksen kirkkaat kivet aitoja timantteja. KultaPaketti-palvelumme avulla voit olla varma, että saat kaikista esineistäsi reilun hinnan.

Lisätietoa: Näistä Maksamme


KultaRahaksi maksaa ylimääräistä timanttikoruista ja designista

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat-sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+).