KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy logo
Suomen Kultaseppien liiton jäsen KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksen liiketoiminta siirtyi toukokuussa 2014 Kim Sirenin omistukseen. Omistajavaihdon jälkeen KultaPaketti uudistettiin.

KultaRahaksi Oy osti vuonna 2015 maineikkaan Kultasepät Salovaara Ky:n liiketoiminnan ja malliston. Suurimmillaan yrityksen palveluksessa oli yli 100 työntekijää. KultaRahaksi Oy on keskittänyt kaikki yrityksen toiminnot Kultasepät Salovaaran Turun kultasepänverstaalle. Näin yritys voi hyödyntää vuonna 1955 perustetun Kultasepät Salovaara Ky:n kertynyttä osaamista myös jalometallien, design- ja timanttikorujen ostoliiketoiminnassa. KultaRahaksi Oy on Suomen Kultaseppien Liiton jäsen.

Avasimme loppuvuodesta 2015 KultaRahaksi myymälän Helsingin keskustaan (Ateneuminkuja 2) ja verkkokaupan käytetyille koruille. Kaikki korut myydään kunnostettuina tai uudistettuina ja mahdolliset kaiverrukset poistettuina. Vintagekorut löydät verkkokaupastamme.


Asiakaspalvelu

Arkisin 9-12 (Huom! Lomien takia lyhyempi puhelinaika, 27.6. alkaen 9-17)

puhelin: 029-000 1133 (*
sähköposti: asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

KultaRahaksi Oy

Osoite (hallinto):
Kaskenkaatajantie 6 C

02100 Espoo

Y-tunnus 2345713-4


Kim Siren

Toimitusjohtaja
kim.siren@kultarahaksi.fi

Johdin ennen KultaRahaksin puikkoihin astumista pitkään Suomen suurinta yksityistä päiväkotiyritystä Suomen Tenava päiväkodit Oy:tä. Saimme yli 300 työkaverin kanssa kiitokseksi kehitystyöstämme mm. presidentti Tarja Halosen myöntämän InnoSuomi-palkinnon. Nyt haluan siirtää näitä oppeja uudelle toimialalle.

Henna Vanhapiha

Jalometalliesineiden arvioitsija

Omat vahvuuteni ja erikoisalueeni ovat suomalainen 1960-70-luvun designhopea. Pidän työstäni KultaRahaksi Oy:llä koska jokainen päivä on erilainen eikä koskaan voi tietää mitä ihania aarteita KultaPaketit sisältävät. Kierrätys ja ekologisuus ovat sydäntäni lähellä ja siksi koen tärkeäksi että kaikenlaiset rikkinäiset ja tarpeettomat esineet pääsevät uusien esineiden raakamateriaaliksi.

Koska arvostan suomalaista kultasepäntyötä ja korutaidetta on työni KultaRahaksilla mielenkiintoista; minulla on etuoikeus saada olla mukana vaikuttamassa siihen, että arvokkaat esineet säästetään tuleville polville nähtäväksi.


Suomen vahvimmat KultaRahaksi 2020

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat-sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Asiakastieto Oy on Suomen johtava yritysten riski- ja luottoluokituksia tekevä yritys.


*) Puhelun hinta soitettaessa 029-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,21 snt/puhelu + 1,47 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 8,21 snt/puhelu + 16,42 snt/min.