KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy logo
Suomen Kultaseppien liiton jäsen KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksen liiketoiminta siirtyi toukokuussa 2014 Kim Sirenin omistukseen. Omistajavaihdon jälkeen KultaPaketti uudistettiin.

KultaRahaksi Oy osti vuonna 2015 maineikkaan Kultasepät Salovaara Ky:n liiketoiminnan ja malliston. Suurimmillaan yrityksen palveluksessa oli yli 100 työntekijää. KultaRahaksi Oy on keskittänyt kaikki yrityksen toiminnot Kultasepät Salovaaran Turun kultasepänverstaalle. Näin yritys voi hyödyntää vuonna 1955 perustetun Kultasepät Salovaara Ky:n kertynyttä osaamista myös jalometallien, design- ja timanttikorujen ostoliiketoiminnassa. KultaRahaksi Oy on Suomen Kultaseppien Liiton jäsen.

Avasimme loppuvuodesta 2015 KultaRahaksi myymälän Helsingin keskustaan (Ateneuminkuja 2) ja verkkokaupan käytetyille koruille. Kaikki korut myydään kunnostettuina tai uudistettuina ja mahdolliset kaiverrukset poistettuina. Timantti- ja kultakorut löydät verkkokaupastamme. Hopea-, teräs- ja pronssikorut Helsingin myymälästä. Myymälän ikkunassa on esillä satoja koruja. Koruissa on värikoodit eri hintaryhmille (20€, 40€ ja 80€). Myymälä on auki ma-pe klo 8-18.


Asiakaspalvelu

Arkisin 9-17

puhelin: 029-000 1133 (*
sähköposti: asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

KultaRahaksi Oy

Osoite (hallinto):
Pohjantie 2 C
02100 Espoo

Y-tunnus 2345713-4


Kim Siren

Toimitusjohtaja
kim.siren@kultarahaksi.fi

Johdin ennen KultaRahaksin puikkoihin astumista pitkään Suomen suurinta yksityistä päiväkotiyritystä Suomen Tenava päiväkodit Oy:tä. Saimme yli 300 työkaverin kanssa kiitokseksi kehitystyöstämme mm. presidentti Tarja Halosen myöntämän InnoSuomi-palkinnon. Nyt haluan siirtää näitä oppeja uudelle toimialalle.

Olen ollut kultasepänalasta kiinnostunut aina siitä saakka, kun parikymppisenä lainasin kirjastosta läjän kirjoja ja juotin ensimmäisen koruni hopeapellistä. Myöhemmin kiinnostuin jalokiviopista ja tulenkin aloittamaan gemmologin tutkintoon tähtäävät opinnot lähiaikoina.

Henna Vanhapiha

Jalometalliesineiden arvioitsija

Omat vahvuuteni ja erikoisalueeni ovat suomalainen 1960-70-luvun designhopea. Pidän työstäni KultaRahaksi Oy:llä koska jokainen päivä on erilainen eikä koskaan voi tietää mitä ihania aarteita KultaPaketit sisältävät. Kierrätys ja ekologisuus ovat sydäntäni lähellä ja siksi koen tärkeäksi että kaikenlaiset rikkinäiset ja tarpeettomat esineet pääsevät uusien esineiden raakamateriaaliksi.

Koska arvostan suomalaista kultasepäntyötä ja korutaidetta on työni KultaRahaksilla mielenkiintoista; minulla on etuoikeus saada olla mukana vaikuttamassa siihen, että arvokkaat esineet säästetään tuleville polville nähtäväksi.


*) Puhelun hinta soitettaessa 029-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,21 snt/puhelu + 1,47 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 8,21 snt/puhelu + 16,42 snt/min.