Uutiset

KultaRahaksi –palvelu on tullut takaisin uuden omistajan ja uudistuneen palvelukonseptin voimin

LEHDISTÖTIEDOTE 22.1.2015

Viime vuonna konkurssiin haettu KultaRahaksi Oy on aloittanut jälleen toimintansa, uuden omistajan voimin. Yrityksen omistajaksi ja ruoriin on astunut Kim Sirén, joka johti aiemmin Suomen Tenava päiväkodit Oy:tä.

Keväällä 2014 Sirén myi osuutensa Suomen suurimmasta päiväkotiketjusta, jonka yhtenä pääosakkaista hän toimi 17 vuotta. Nyt hän aikoo uudistaa ja kiillottaa KultaRahaksi-brändin palvelukonseptin alusta loppuun tehden siitä toimialallaan ainutlaatuisen.

- Haluan tehdä KultaRahaksi –palvelusta Suomen palvelevimman, luotettavimman ja kuluttajalle helpoimman tavan myydä kultaa ja muita arvoesineitä, Kim Sirén sanoo.

Tavoitteen saavuttamiseksi on jo tehty paljon töitä. Vanhasta palvelusta on säilytetty hyväksi havaitut osat, esim. KultaPaketti; vakuutettu kuori, jossa arvoesineet vaihtavat omistajaa nopeasti ja turvallisesti, ilman kuluja. Uusi myymälä on avautumassa Espoon Tapiolaan lähiaikoina, kiertäviä palvelupisteitä suunnitellaan myös muualle Suomeen.

- Kaikesta on tehty asiakkaalle entistä avoimempaa ja turvallisempaa. Ostamme nykyään kullan lisäksi myös muita arvoesineitä kuten design- ja timanttikoruja sekä pöytähopeaa. Maksamme korkeampaa hintaa määrätyistä design-koruista esim. Kalevala Koruista ja isommista timanteista, Sirén lisää.

Kullan hinta on nyt todella korkealla. Euroissa kullan hinta on noussut vuodenvaihteesta noin 14 %. Lisätietoa ostettavista arvoesineistä ja hinnoittelusta löytyy nettisivuilta, jossa voi laskea omille esineilleen hinnan etukäteen helppokäyttöisellä laskurilla. Vastaanotetut arvoesineet arvioidaan tarkalla röntgenanalyysillä, esineitä vaurioittamatta. Korujen ja muiden esineiden hienovarainen käsittely esineen alkuperää arvostaen, on yksi yrityksen tärkeimmistä toimintaperiaatteista.

- Asiakkaan halutessa arviointi videoidaan usealla eri kameralla, jotta hän voi halutessaan jälkikäteen seurata kuinka KultaPaketin arvo määriteltiin. Jos asiakas on tyytymätön saamaansa hintaan, kaupan voi perua 3 vuorokauden sisällä arvioinnin tekemisestä. Palautamme tällöin esineet vahingoittumattomina postitse, ilman erillisiä kuluja, Kim Sirén kertoo.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kim Sirén
toimitusjohtaja
puhelin: 045 324 5380
kim.siren@kultarahaksi.fi

KultaRahaksi Oy
www.kultarahaksi.fi